Monday, 2024-04-29, 10:49 AM
Logged in as Guest | Group "Guests"Welcome Guest | RSS
Main TTmarketing - Forum My profileRegistration Log outLogin
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MrsEli, bozicso  
Forum » OSTALE AKTIVNOSTI KLUBA » RAZNI NACINI INTERNET ZARADE » TTmarketing
TTmarketing
dusmanDate: Thursday, 2011-03-31, 12:56 PM | Message # 1
Private
Group: Users
Messages: 3
Reputation: 0  ±
Status: Offline
Projekt TTMarketing je rezultat dugogodišnjeg istraživanja na području IčT i izrade aplikacija za mobilne uredaje.
Naše programe upotrebljava više miliona korisnika pametnih telefona i velika preduzeča u celom svetu. Na proizvode kao što su Smart Tweaker, SMSX, SMSmyFile, Sniper, LAMBA, Moly, JAVA WEBphone, Device Manager i Geolocating rešenja, posebno smo ponosni.

Največa prednost je podrška svim trenutnim tipovima pametnih telefona i takodje telefona na osnovi Symbiana, Microsoft Mobile 6.5 i 7, Android, Iphone, Ipad, Blackbarry i Palm webOS operativnih sistema.

TTMarketing projekt upotrebljava sva rešenja, koja su se razvijala više od 10 godina, u novoj nameni: učinkovitiji i bolji marketing.

Otklonili smo poteškoče oglašivača, koji oslovljavaju i nagovaraju mnogo ljudi, od kojih večini proizvod uopšte i nije potreban. To poskupljujei kampanju. Istovremeno se proizvodi na tone nepotrebnog ofarbanog i plastifičiranog papira, što umnogome opterečuje životnu sredinu.

Na drugoj strani korisnici neželjno primaju reklamne poruke sa svih strana. Večinu reklama po navici ignoriše i previdi tako zanimljive informačije za proizvode koje stvarno treba. Sve zajedno je prešlo u besmisleno.

Profil interesa korisnika omogučava oglašivaču slanje manjeg broja poruka i dostizanje boljih prodajnih rezultata. Tako ostaje nešto sredstava za nagradu primaocu, koji je bio spreman da primi reklamnu poruku. Ako pored toga oglašivač napravi interesantnu poruku, verovatnoča pridobijanja kupča je višestruko veča nego kod standardnih marketinških akčija.

TTMarketing upotrebljava najmodernija rešenja i to: na bazi geolokacijskih rešenja (poruka može biti isporučena u pravom trenutku na nekom mestu blizu ponudača), slanja multimedijalnih poruka na mobilne telefone i rešenja �umetanja� reklamnih poruka tokom gledanja vašeg TV-a pomoču net-top-box uredaja.

Za svaku pregledanu poruku, primaoč je novčano nagraden, i može biti isplačen doznakom na bankovni račun ili u obliku usluge oglašivača ili partnera TTMarketing sistema. Sa popustom.
Ako želimo da pridobijemo velike oglašivače, baza podataka primaoca mora biti velika i važna.
Zato smo se odlučili da motivišemo primaoce, da pozovu i svoje prijatelje, poznanike, poslovne partnere. Motivisani su tako što dobijaju dodatnu nagradu u visini od 10% ud zarade svih onih koje su pozvali. Osobe sa velikim brojem poslanih pozivnica mogu mesečno dosta da zarade.

Da ponovimo još jednom, da je koriščenje TTmarketing usluga za primaoca potpuno besplatno.

TTMarketing če promeniti oglašavanje, promeniče navike kupaca i još puno toga, što danas ne vidimo.

Ukoliko ste shvatili o cemu se radi pozvao bih vas da se i Vi pridruzite TTmarketing , a ukoliko niste shvatili o cemu se radi slobodno mi se mozete obrati tu sam da Vam sve objasnim.
Evo je pocetak ovog programa u Srbiji i budite medju "prvima"!!!
Kad se registrujete dobijate 1EUR kad popunite sve iz Vaseg profila dobijate jos 2EUR znaci pocinjete sa 3EUR koji ste dobili a prva zarada moze da se "podigne" sa 50EUR.
O tome kako i sta mozete videti na samom sajtu ili me kontaktirati za objasnjenja.
Podrav i srecno.....

 
Forum » OSTALE AKTIVNOSTI KLUBA » RAZNI NACINI INTERNET ZARADE » TTmarketing
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024 Website builderuCoz