| verka | Date: Saturday, 2011-01-08, 3:59 PM | Message # 1 |
 Colonel general
Group: Users
Status: Offline
|   Prvo da pozelim MrsEli SRECAN RODJENDAN i sve najbolje i najlepse u zivotu. Danas joj dajemo slobodan dan pa cu ja napisati vesti pa kako bude. Postavljeni novi sajtovi: BuxRoyalty PTCpremium OceanBux Sajtovi premesteni u SCAM: DexBux - ne placa vise EliteBux - od starta ne radi kako treba PoBux - nestao bez traga HiFiBux se stabilizovao i vracen u aktivne sajtove Bux4me za sada radi kako treba ZakeyClix je platio prvu isplatu i umanjio fee na $0.50. Glasanjem odluceno da se nastavi s klikanjem dok placaju. Blizu isplata smo na nekoliko sajtova da ih ne nabrajam, vodje ce postovati obavestenja kad dodje do naplata. Uh, neznam vise ni sama sta je novo a sta nije, ako sam sta propustila MrsEli ce dopuniti.
Message edited by verka - Saturday, 2011-01-08, 3:59 PM |
| |
| |
| MrsEli | Date: Saturday, 2011-01-08, 7:05 PM | Message # 2 |
 Generalissimo
Group: Administrators
Status: Offline
| Dobra večer moje Pirane, HVALA, HVALA I HVALA (od vesti , preko diskusije sve do kutka za dušu) Jeste da su mi dali slobodan dan, ali nisi i veče (a mogli su) pa eto da i ja napišem par reči VEČERNJE VESTI CASHVIEWS- zatražena isplata No 6 po redu, volim ovoj sajta , a i od admina dedu (ako me nema na forumu za 2 dana, tražite me u Indiju- kod dede bez mana) BUXESS-moram popiti još jedno pivce, i admin i sajt idu mi na živce, Niti računa ref klik, admin na mene ima pik, niti radi keš dugme, a bojim se da mi ne šmugne, PTCPREMIUM-odložena premijera, dok se ne sazna šta admin smera, AYANBUX-bez linka jer je sajt u fazi Beta, za 6 dana videćemo kakva je meta, Toliko od mene, za sada, ugrija mi se pivce Crni Đorđe. za krv dobro, povečava hmm gvože (nema pojma, petljam zbog rime) Pozdrav iz redakcije Vesti sa mog kraja
|
| |
| |