NeoBux
|
|
SwenCro | Date: Sunday, 2012-03-25, 1:45 PM | Message # 151 |
 Colonel general
Group: Moderators
Status: Offline
| Danas je 4 godine otkako je Neobux krenuo...nude se popusti kao i obično...
|
|
| |
MrsEli | Date: Sunday, 2012-03-25, 2:54 PM | Message # 152 |
 Generalissimo
Group: Administrators
| isto kao i za Bozic , Novu god , a mozda ce biti i za Uskrs
ja sam da se kupi Gold, ali kako?
|
|
| |
SwenCro | Date: Sunday, 2012-03-25, 3:11 PM | Message # 153 |
 Colonel general
| Tek smo trećinu odvalili što se tiče onih 30000 NP jel tako? Ja baš neki dan dobio 1000 NP u adprize...bolje bi bilo da si ti dobila, više koristi bi bilo...a gledam na forumu, neki frajer dobio već 2 gold preko AdPrize...
|
|
| |
Korto | Date: Sunday, 2012-03-25, 4:10 PM | Message # 154 |
 Colonel general
| Ne znam sta da radim sa Neom. Imam minimum za isplatu, ali cekam da smislim sta cu. Imam par refa - iznajmljenih i 200ak poena. Ne pocinje mi se opet ali izgleda da je dobra zarada od refbacka, zar ne. Cini mi se da se isplati da zrtvujem refove i poene za novi nalog sa klubom - sta mislite??? Bas je bezveze ovo sto ne mozes da kupis referale za NP, neko sad ponovo daj kes za refove itd...itd...
I jos nesto: Kako se pravi novi nalog- IP mi se menja na par dana, a cuo sam nesto oko koriscenja novog browsera za novi nalog. Da li brisanje kolacica nesto menja, ili mora novi browser?? Ne bih da cekam 2 meseca da mi zatvore nalog. Mora li novi AP racun?
Message edited by Korto - Sunday, 2012-03-25, 4:27 PM |
|
| |
SwenCro | Date: Sunday, 2012-03-25, 4:50 PM | Message # 155 |
 Colonel general
| 2 mjeseca mora proći od zadnjeg logiranja...bez obzira na browser...AP racun može ostat isti
|
|
| |
MrsEli | Date: Sunday, 2012-03-25, 5:16 PM | Message # 156 |
 Generalissimo
| Code Because family is very important Everyone in your household can join NeoBux (even your mother-in-law)!
There is a catch, though... Only one user per IP is allowed in 24 hours and only one account per computer. This means, that if everyone in your house uses their account in the same day, only the first one can earn by clicking the advertisements. To allow another user to click advertisements, he or she will have to wait 24 hours. But everyone can login to check their accounts or post on the forum, for example.
So, in short, to click advertisements and get paid, only one user per IP in 24 hours and only one account per computer.
Don't do that at school, work or by using some kind of Proxy or VPN because usually the IP is the same for every Internet user and the computers may be accessed by other accounts.
procitaj i bice ti jasno mozes da otvoris novi account kada se promeni IP , ali tek nakon 24 h
savet nastavi da klikas do naplate ,klikaj sve dok imas RR, zatrazi naplatu, onda sacekaj 24 h i otvori novi account mozes da otvoris novi AP , na nekog od porodice gde su ti dostupni dokumenti u slucaju da ti traze verifikaciju
|
|
| |
Korto | Date: Sunday, 2012-03-25, 7:26 PM | Message # 157 |
 Colonel general
| Nisi me razumela Eli. Imam 2 refa, a s obzirom na kolicinu reklama i NP koje dobijas, koliko vidim 2-3 referala mozes da obnavljas samo sa NP unedogled, ne koristeci zaradjeni novac. Tako da te referale moram da zrtvujem. A minimum za naplatu IMAM. Zoki je uspeo da napravi novi nalog, ali je menjao browser - na Fugin predlog. Verovatno neki Fugin trip, totalno mi nelogicno- da brises cookies OK, al ovo mi je bilo cudno. A sto se tice APa, mislim da svuda moze da prodje ona fora- naplatis, pa promenis AP mail na sajtu u neki koji ne koristis. Onda kad napravis novi nalog i stavis AP koji koristis, morao bi valjda biti slobodan.
Interesuje me zarada od referala- cini mi se da je veca nego na drugim sajtovima.
|
|
| |
MrsEli | Date: Sunday, 2012-03-25, 7:41 PM | Message # 158 |
 Generalissimo
| izvini Korto, ja nisam bas razmisljala , nego sam spontano pisala
Ako te zanima zarada preko Kluba za Neo, ja sama odlucivam da nagradim clanove za njihovu aktivnost moja dobra volja, ali nece biti ispod 250% jesam li sada odgovorila na tvoje pitanje ili opet imam krivi navod?
|
|
| |
Korto | Date: Friday, 2012-03-30, 11:32 PM | Message # 159 |
 Colonel general
| OK - super. Mislio sam na to da sa ovolikim reklamama mozes da obnavljas 2 refa unedogled. Ma ionako je zanimljivije sa klubom, nego dok pocnes ponovo pa da stignes do 0,60$ npr. da kupis jedno 3 refa, potom je brze. Nervira me to sto sada moras novcem da kupujes refove. Pre si lepo mogao da podignes novac a sa NP da kupujes i produzavas referale. Ali zato sada ima puno vise reklama, par puta sam dobio po 0,25$, puno puta 10NP, i cini mi se da se duplo brze zaradjuje- ili imam srece pa su aktivni referali i dobijam nagrade, ne znam...
Podigao sam novac i zatrazio promenu AP maila, sad cekam 48h da promene te podatke, pa cu onda probati.
JUHUUU!!!!!!!!!! Eto i mene, napokon! Uspeo sam-naplatio,promenio mejlove u one koje ne koristim, pa se regao sa onim koje obicno stavljam pri reganju. Naravno, cekao sam da se promeni IP. Sve funkcionise OK.
Added (2012-03-30, 11:32 PM) --------------------------------------------- Sta je sad ovo ??? Suspendovali me !!!!! Lepo pise u onom sto je Eli navela, ali ni ona ni ja nismo obratili paznju: SAMO JEDAN ACCOUNT PO KOMPJUTERU !!!!!!!!!!!!!! Ajde pomazite sad, zbog kluba sam upropastio i svoj nalog. Sve sam lepo uradio, cekao da se promeni IP, koristio druge mailove pri reganju, ali prevideo ovo iznad. Ne znam, dajte neki savet, da li da pisem ST kako nema mogucnosti za zatvaranje naloga, sta vec ??
Ne mogu ni ST da posaljem, reply na reg mail nije moguc, a nije mi otvorena opcija za ST na samom sajtu !!! evo slike o mom statusu:
Message edited by Korto - Saturday, 2012-03-31, 1:29 AM |
|
| |
MrsEli | Date: Saturday, 2012-03-31, 10:45 AM | Message # 160 |
 Generalissimo
| ne vredi da saljes ST, jer neces nista postici sa tim, za takve grske Fernando je neumoljiv
ja sam bila postavila delove TOSa u prethodnom postu, ali mislila sam da si ti to procitao
There is a catch, though... Only one user per IP is allowed in 24 hours and only one account per computer. This means, that if everyone in your house uses their account in the same day, only the first one can earn by clicking the advertisements. To allow another user to click advertisements, he or she will have to wait 24 hours. But everyone can login to check their accounts or post on the forum, for example.
u TOSu fino pise da za 24h samo 1 osoba moze da klika na kompjuter moze da se ima na pr 2 naloga ali u 24 h samo na 1 nalog da se klika, mozes da vidis stanje na oba naloga, ali samo na 1 da klikas
ti mozes da otvoris novi account nakon 24 h sa novim mailom i novim nickom s tim da u tvoj AP acc promenis mail
sta je tu je , nije nista strasno, dok dodes do naplate, stari nalozi ce ti biti nevazeci zna Fernando da clanovi manipulisu, a i njemu to odgovara, jer bi ostao sa manjim brojem clanova kada bi suspenzija bila trajna
|
|
| |
Korto | Date: Saturday, 2012-03-31, 11:35 AM | Message # 161 |
 Colonel general
| Nisi u pravu Eli. NE MOZE DA SE IMA 2 NALOGA NA JEDNOM RACUNARU. Sve ovo sto pise za vise naloga u domacinstvu i to, misli se na to da svako ima svoj racunar ! Ja sam klikao samo na jednom nalogu, na drugi se nisam ni logovao zadnjih 3-4 dana. Suspendovan sam jer sam imao 2 naloga na racunaru. Sad su mi oba suspendovana Mozda da obrisem cookies, pa da probam sa drugim browserom, jer mi se promenio IP.
Ja sam to sto predlazes uradio pri otvaranju ovog naloga- novi mailovi, novi username, novi IP. I evo sta se desilo.
Message edited by Korto - Saturday, 2012-03-31, 11:38 AM |
|
| |
MrsEli | Date: Saturday, 2012-03-31, 11:53 AM | Message # 162 |
 Generalissimo
| jedino preostaje da nisi prvo sklonio AdAlert ili je bila opet tvoja staticna IP adresa jer bi suspenzija bila odmah prvog dana ja sam isto otvorila novi nalog sa nickom pirana nakon par dana
|
|
| |
Korto | Date: Saturday, 2012-03-31, 12:05 PM | Message # 163 |
 Colonel general
| Sklonio sam Adalert i logout odradio 3 dana pre pravljenja novog naloga. Cak sam uninstalirao i Adalert na Mozili za svaki slucaj. A IP se sigurno promenio, imam jedan sajt koji svako tvoje logovanje pamti i cuva kad si se kojim IPom logovao. O svemu sam vodio racuna. Jedino sam na istom browseru pravio nalog i nisam cistio kolacice, mozda je to greska ?!?
Imam pitanje: Ako obrisem ccleanerom istoriju, kolacice i sve to, promenim browser, sacekam IP da se promeni, na sajtu promenim - stavim nove emailove, novi username, ime,prezime, adresu, broj cipela, broj godina kad sam imao prvo ljubavno iskustvo, omiljeni tim, bla bla bla Hocu li moci da napravim novi racun ??? Valjda ne treba da reinstaliram Windows da bih to uspeo???
Message edited by Korto - Saturday, 2012-03-31, 1:06 PM |
|
| |
MrsEli | Date: Saturday, 2012-03-31, 1:11 PM | Message # 164 |
 Generalissimo
| sve to u redu, mene sto buni je to zasto ti je dopustio da otklikas reklame i to u razlicitom vremenu
ja sam kada sam bila neiskusna na laptopu sa posla sam otvorila drigu acc, i dok sam se logovala bila sam suspendovana
EDIT
sacekaj 2 dana ili napravi nalog kod komsije, a nastvi da klikas na svoj komp
|
|
| |
Korto | Date: Saturday, 2012-03-31, 1:42 PM | Message # 165 |
 Colonel general
| Ma mogu da napravim nalog preko laptopa- imam laptop, nije to problem. Ako mislis da pravljenjem naloga sa drugog racunara moze da resi to. Ali se plasim da mi posle opet ne suspenduje. Zato sam mislio da obrisem kolacice. Ali nezgodno mi je da klikcem sa laptopa, a svi ostali sajtovi mi dobro rade, jedino ovde imam problem. Sacekacu do sutra pa cu s laptopa da napravim novi nalog, tu ne moze da bude problem, novi je IP i sacekacu 24 sata. Posle cu da obrisem sve kolace ovde i da preko Opere nastavim.
Message edited by Korto - Saturday, 2012-03-31, 1:55 PM |
|
| |
|