BUXESS-mrseli
|
|
Bojchyka | Date: Thursday, 2010-12-30, 6:54 PM | Message # 46 |
 Major general
Group: Users
Status: Offline
| ne radi ni to, probat ču i na IE možda biče tamo
|
|
| |
MrsEli | Date: Thursday, 2010-12-30, 6:54 PM | Message # 47 |
 Generalissimo
Group: Administrators
| bilja84, sta sad ovo znaci, da li ti sumnjas u mene , ili u moju kablovsku konekciju,
|
|
| |
verka | Date: Thursday, 2010-12-30, 7:01 PM | Message # 48 |
 Colonel general
| Ne znam u cemu je problem i zasto neko ima a neko nema sajt. Ja ga nemam danima i sada sam probala ovaj link sto je bilja dala i radi, malo usporeno ali radi. A na moj link nece, dobijam isto obavestenje kao MrsEli. Uopste mi nije jasno kako i zasto je tako.
|
|
| |
MrsEli | Date: Thursday, 2010-12-30, 7:06 PM | Message # 49 |
 Generalissimo
| i nadalje dobivam istu poruku, a evo na wireless drugi acc se otvara, znaci nije do linka, nego kod mene do Providera,
|
|
| |
Bojchyka | Date: Thursday, 2010-12-30, 7:23 PM | Message # 50 |
 Major general
| ne radi.... Added (2010-12-30, 7:23 PM) --------------------------------------------- probala sve, i ništa, ne IE, ne mozzila, ne bez požarnog zida, ne pronađe jih, kao da ne postoje, isprobala sve moguče linkove.... nema ga kod mene..... ne voli me :-(
|
|
| |
MrsEli | Date: Saturday, 2011-01-01, 12:19 PM | Message # 51 |
 Generalissimo
| Quote (bilja84) Eli,nemoj tako molim te...pa samo sam htjela da vidimo sta je u pitanju, zasto bih sumnjala u ista Mozda sam trebala samo da cutim,ili preko PP, ne znam, ako kontam sto bih, pa nije valjda problem sto iznosim kako je kod mene, pa da vidimo, mozda da pronadjemo kakvo rjesenje... pitala sam te zasto sumnjas u mene, jer ja kao administrator proveravam sve moguce opcije i kodove, imam nesto znanja i dan danas citam i trudim se da naucim ono sto ste vi ucili u skoli, jer meni nije bilo dostupno u vasoj uzrasti Added (2010-12-30, 7:26 PM) --------------------------------------------- Quote (Bojchyka) ne radi.... Added (2010-12-30, 7:23 PM) --------------------------------------------- probala sve, i ništa, ne IE, ne mozzila, ne bez požarnog zida, ne pronađe jih, kao da ne postoje, isprobala sve moguče linkove.... nema ga kod mene..... ne voli me :- nisi jedina, ne voli ni mene, njegova greska, ne zna sta propusta, Added (2010-12-31, 8:47 Am) --------------------------------------------- Pola sata pokusavam, sada i na wireless, sve moguce linkove, banere i codove, This webpage is not available. The webpage at http://www.buxess.com/ads.html might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Added (2011-01-01, 12:19 PM) --------------------------------------------- Lijep sajt, na žalost još nije stabilan, kažu da je Admin sa ON .buxa, a nije ni blizu kao ON, Sada ga ima, sada ga nema, trenutno ga ima, Imali smo 1, naplatu Paid: $2.405 USD Sledeća je trebala biti na $4 ali kod mene piše ovo You don't currently have enough funds to cash out You need $6 for your third cashout. Slala sam supp. tiket, još nemam odgovorm, Možda je bolje da pišem na forumu, Inače trenutno stanje je ovakvo # Membership: Standard # Country: Bosnia and Herzegovina # Total Clicks: 132 # Direct Referrals: 15 # Rented Referrals: 0 # Total Referrals: 15 # Total Referral Clicks: 862 Your Current Balance: $3.205 USD
|
|
| |
Bojchyka | Date: Saturday, 2011-01-01, 4:01 PM | Message # 52 |
 Major general
| išlo otklikat
|
|
| |
MrsEli | Date: Monday, 2011-01-03, 3:00 PM | Message # 53 |
 Generalissimo
| Prevršio je svaku mjeru, ništa još nije sredio kako treba, a niti mi je odgovorio na supp. tiket kada hoću da otklikam reklame, dobivam ovu poruku Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/buxess/public_html/themes/GeN4/cks.php on line 369
|
|
| |
verka | Date: Monday, 2011-01-03, 3:47 PM | Message # 54 |
 Colonel general
| Kod mene radi uredno zadnjih par dana, a zato vynbux je danas katastrofa.
|
|
| |
MrsEli | Date: Monday, 2011-01-03, 5:29 PM | Message # 55 |
 Generalissimo
| Buxess sada se zbuksao konačno i kod mene, a vynbuxu oprosti još je pod euforijom od prazničnog veselja, Mala šala, a i kod mene sporo vija.
|
|
| |
Bojchyka | Date: Monday, 2011-01-03, 7:13 PM | Message # 56 |
 Major general
| ja možem klikat sad
|
|
| |
MrsEli | Date: Thursday, 2011-01-06, 4:22 PM | Message # 57 |
 Generalissimo
| nakon neznam koji supp. tiket po redu, udostojili se konacno da posalju meil Opste poznati sadrzaj We\'re already trying to get this fixed. Please be patient. Regards, BuXess Ltd. Added (2011-01-05, 5:07 PM) --------------------------------------------- Sajt se ustabilio i admin je izvršio korekciju You don't currently have enough funds to cash out You need $4 for your second cashout. Molim za aktivnost, jer smo blizu do min. $4 Added (2011-01-05, 10:04 PM) --------------------------------------------- Ovde mi mogu pomoči samo nenaex i liscine, Gde ste sada kada Vas trebam... Added (2011-01-06, 4:22 PM) --------------------------------------------- Kod mene sajt se ne otvara, već par sati na ekranu se pojavljiva sledeća poruka The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later. Može li mi neko reći , da li je samo kod mene ovakvo stanje
|
|
| |
verka | Date: Thursday, 2011-01-06, 4:27 PM | Message # 58 |
 Colonel general
| I kod mene je isto.
|
|
| |
Bojchyka | Date: Friday, 2011-01-07, 9:17 AM | Message # 59 |
 Major general
| meni se sajt sada otvara i možem otklikat
|
|
| |
MrsEli | Date: Sunday, 2011-01-09, 5:09 PM | Message # 60 |
 Generalissimo
| Sajt je konačno došao i kod mene. poslala mi ga bilja84, hvala bilja84, imamo potrebni minimum, ali imamo i problem, ne radi dugme za cashout, vraća mi na početak pisala sam opet adminu, čekam odgovor Added (2011-01-09, 9:59 Am) --------------------------------------------- odgovor od neznam koji po redu supp. tiket BuXess.com show details 4:22 AM (5 hours ago) to me Ok, We\'ll check this out. Regards, BuXess Ltd. Added (2011-01-09, 5:09 PM) ---------------------------------------------
Quote (MrsEli) odgovor od neznam koji po redu supp. tiket BuXess.com show details 4:22 AM (5 hours ago) to me Ok, We\'ll check this out. Regards, BuXess Ltd. Još dugme ne radi, Ne znam koliko sam puta napisala supp tiketa i poslala puno emaila
|
|
| |
|