Tuesday, 2026-02-03, 4:32 PM
Logged in as Guest | Group "Guests"Welcome Guest | RSS
Main 06.03.2011 - Forum My profileRegistration Log outLogin
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: bozicso, MrsEli, papundek, SlaughterGirl  
06.03.2011
papundekDate: Sunday, 2011-03-06, 3:17 PM | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Status: Offline

Ajmo lipi moji dosta je bilo izlezavanja,koje vidia u ovu uru jos spavat.a sta da Vam kazem pametno osim da me snasla nevolja da Vam moram pisati novosti.kao da je to lako ,kao da sam isao u novinarsku skolu smile pa da glumim novinara.vise sam bio oko skole nego u skoli kad je tribalo.Necu vas sa zafrkancijama puno gnjavit nego cu se malo potrudit da vam ipak nesto ozbiljno napisem.Ja se nadam da ce to ispast kako triba .

Od zadnjih vijesti ima puno toga novoga,ja cu pukusat da sve navedem ako ne navedem nemoj te odmah paljbu na mene.

Kako vidim novosti su bile zadnji put 20.02.2011 od tada je bilo dosta novih stranica ,pa ja necu za svaku novu stranicu detalje pisat kad vise manje svi znamo za detalje pojedinih stranica.

Najprije moram zapocet sa nasom sa MrsEli nasom glavnom i odgovornom za nas forum ona nas je od zadnjih novosti obradovala sa sljedecim stranicama :

AYANDUX-treca isplata

MagicoBux tu smo uspijeli dobiti jednu isplatu .

BUXOD i tu smo uspijeli dobiti jednu isplatu.

XXLbank i tu je uspijela nasa MrsEli zajedno s nama dobiti jos jednu isplatu.

Sparklingbux ovo je najnoviji projekt od nase MrsEli .

Poslije nase MrsEli ide isto tako vridna i marljiva Verka a da vidimo cime nas je ona obradovala od posljednih novosti :

CaiBux trenutno stanje na ovom nasem zajednickom projektu Current Balance: $2.015 USD
You have a total of 48 clicks when you need at least 100 clicks to cashout.

Affiligal koliko vidim na toj stranici imaju problema sa reklama .

LeafBux tu smo uspijeli dobit jednu isplatu a trenutno stanje Main Balance:$1.4210 ,
Sledeca isplata $5.00.

Diamond , CoolGrand , ClickPayBux ovo su najnoviji projekti nase Verke tako da vidite da je i ona vridna.

sa novostima cu nastavit tokom dana jer nisam naveo svoje projekte smile ,moram prvo proci test probu sa ovim novostima.jer neznam da li valja stogod ovo sta sam napisao,nemoj te odmah paljbu na mene smile .

Added (2011-03-06, 3:17 PM)
---------------------------------------------
Nakon pozitvnih ocjena u svezi mojih novosti sa strane upravnog odbora pirane cluba.nastavit cu drugi dio novosti u kojima cu spomenut moje projekte nema ih puno ali nadam da cu opravdat ulogu administratora,dosta je zafrkancije idem pocet nabrajat :

ARENABUX je jedna od mojih prvih projekata di smo bili toliko bili vridni i digli prvu isplatu,lagano putujemo prema drugoj.

Synbux drugi projekt i jako blizu prve isplate ali vidit cemo za koji dan.

Bux1 Ltd i tu nam se smije prva isplata ali sacekat cemo jos koji dan.

ZingBux nakon pocetnih poteskoca s njime napokon je krenulo pa cemo vidit di cemo zavrsit s njim.

CSbux PTC najnoviji projekt za sada je sve u redu tek smo poceli zaradivat na njemu tako da vam nemam sta pametnog reci.

aeBux najnoviji projekt obecavao je puno ali danas nas puno zafrkava vidit cu sa upravnim odborom cluba sta cemo s njim.

Ruhibux ovdje smo jako jako blizu isplate pa cemo vidit veceras najkasnije ujutro da li cemo stici do prve isplate.

Eto lipi moji to su moji trenutno aktivni projekti ima jos dva ali oni nisu za spominjat problematicni su.

Da budete sto aktivnije u toku koji je projekt SCAM neka vam ne bude po zapovjedi ali kliknite koji put i na natpis na nasem forumu di pise SCAM .ali ne brinite se ubuduce ako mi upravni odbor dozvoli i dalje vodit novosti.obavjestavat cu vas na vrime koji je projekt SCAM

A do sljedecih novosti budite mi lipo pozdravljeni a kad ce biti sljedece novosti ovisi o novostima.

MrsEliDate: Sunday, 2011-03-06, 8:38 PM | Message # 2
Generalissimo
Group: Administrators
Status: Offline
Za divne vesti
Hvala od Upravnog Odbora

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2026 Website builderuCoz