08.01.2011
|
|
GOGIBRE | Date: Saturday, 2011-01-08, 8:28 AM | Message # 1 |
 Colonel
Group: Users
Status: Offline
| VEST DANA - NASA DRAGA MrsEli DANAS SLAVI RODJENDAN I JA SAM MORAO DA JOJ OVAKO POZELIM SRECAN RODJENDAN 
|
|
| |
bozicso | Date: Saturday, 2011-01-08, 10:09 AM | Message # 2 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
|
|
|
| |
MrsEli | Date: Saturday, 2011-01-08, 10:33 AM | Message # 3 |
 Generalissimo
| Hvala Gogi, Hvala bozicso Hvala i onome ko mi je poslao PM ovaj divni tekst Pogledaj na kalendar,prolaze dani a meni se čini da je isto ko i lani, nije isto ,godina ti je više, srećan rođendan želi ti onaj ko ti ovo piše! Volim Vas MrsEli a evo i torte od mene, ali prvi komad ide za bozicso, ne što ga gotivim više od Vas, nego da mi ostane glava na ramenu, jer moram pisati prave vesti, Izvoli bozicso

|
|
| |
purgas | Date: Saturday, 2011-01-08, 11:49 AM | Message # 4 |
 Major general
Group: Blocked
| Cajkovska zaboravila i mene dopisati pod njenu čestitku...sve najbolje MrsEli
Kdaj, če ne zdaj...FUTSAL! www.videoslofutsal.com
|
|
| |
Bojchyka | Date: Saturday, 2011-01-08, 12:34 PM | Message # 5 |
 Major general
| HAPPY BIRHTDAY TO YOU, HAPPY BIRHTDAY TO YOU, HAPPYYYYYYYY BIIIIIIRHTDAAAAAY DEAR ELYYYYYYYYYYYYYY, HAPPY BIRHTDAAAAAY TO YOUUUUUUUUUUUUU!!!! pa še slovenački dodatak: Kolko kapljic, tolko let, bog nam daj na svet živet, živijo oj živijo oooooj živijoooooo za teeeeeeeee! (he he po forumu možem da glasno pjevam, ali u stvari več od juče nema neki zvuk iz mojih usna, jer sam i ja več jučer slavila ;-) ) Go CARPICORN power ;-)
|
|
| |
MrsEli | Date: Saturday, 2011-01-08, 3:13 PM | Message # 6 |
 Generalissimo
| Drage moje Pirane, Ljubav (za moje Pirane) ima svoje vrijeme, svoje trenutke i svoje razloge i ne možeš ju zadržati uz sebe, jedino ju možeš zagrliti kada dođe i biti sretan što je u jednom trenu tvog života Možda se Nikada nećemo sresti Svi mi koji smo se ovde upoznali i lijepo družili, Ali djelić sunca što smo jedni drugima dali, nitko nam nikad ne može oduzeti. Ponosna sam što sam Vaša, ponosna sam što sam pirana
Hvala što Vas Volim MrsEli
|
|
| |
srle87 | Date: Saturday, 2011-01-08, 4:53 PM | Message # 7 |
Lieutenant colonel
| Srtan rodjendan MrsEli
|
|
| |